U kunt de recensies nalezen op Booking.com - Airbnb.nl of Natuurhuisje.nl

Jeroen, Nederland  (2 volwassen - 2 kinderen) 6 nachten

9 mei 2021

+ Prachtige locatie, mooi ruim opgezet huis midden in de bossen. Alles wat je nodig hebt is in het huis aanwezig. 
- De weg er naar toe was wel een uitdaging na alle regenval

Jessie, Nederland  (2 volwassen - 2 kinderen) 4 nachten

16 mei 2021


M, Nederland  (2 volwassen ) 3 nachten

21 mei 2021

+ Mooi huis, heerlijk gelegen, van alle gemakken voorzien. Alles is heerlijk ruim: de woonkamer, de keuken, de mooie tuin rondom het huis, met diverse zitjes. Ook is er een overdekt zitje, een bbq, een carport etc. Ruim voldoende kookgerei, servies, bestek, keukenspullen, verschillende koffieapparaten, oven, magnetron, melkopschuimer, warerkoker, etc. Echt alles is er. De gashaard hebben we regelmatig aan gehad, heel gezellig (en lekker warm natuurlijk)!

- Niets viel tegen. In tegendeel; er was zelfs meer dan we hadden verwacht.


Kim, Nederland  (2 volwassen - 1 kind ) 3 nachten

4 juni 2021

+ Heel mooi huisje, goed onderhouden en schoon. Er is van alles voor de gasten verzorgd; je hoeft eigenlijk nergens aan te denken. Locatie is heerlijk, midden in het bos. Vanuit het huis wandel of fiets je zo een rondje door de natuur. In het dorpje Norg kun je lekker op een terrasje wat eten en drinken. We hebben genoten! 

- De bedden waren wat hard voor ons, maar verder prima!


Petra, Nederland  (4 volwassen ) 2 nachten

7 juni 2021

Wat een prachtig huis, locatie en omgeving! Deze plek heeft echt alles wat er nodig is om tot rust te komen maar ook actief te zijn. Met veel wandelroutes door bossen, polders en moerassen kan je eindeloos blijven lopen. Het huis is ruim, heel comfortabel en ruikt heerlijk :) De mogelijkheid om buiten te zitten is ook heel fijn en alle soorten vogeltjes blijven zingen, echt zalig. We komen zeker terug!